Föredrag

CoachningAtt hålla föredrag och inspirera en grupp människor att leva, njuta, växa och välja mer av sig själv är ett stort privilegium och en underbar uppgift jag har tagit på mig. Vi alla har med årens lopp lagt livet på is och i vardagens gilla ström har vi glömt att lyssna, känna av oss själva.

Vad gör oss lyckliga? Vem är du? Vem är vi? Ja frågor som vi inte går och tänker på men som egentligen borde tas upp på allvar om vi skall orka med i dagens snabba tempo. Det är inte “lön för mödan” som dagens människa är nöjd med utan vi alla börjar söka efter kvalite, kvalite på livet som vi lever.

Frågan vad är kvalite är den stora frågan och mycket individuell. Det finns inget facit utan var och en har svaret. Hur man kommer dit är den spännande resan. Att ta steget ut och börja genomföra den kan vara skrämmande först men när man då blir inspirerad och får höra någon annans resa så är det som om man sår ett frö. Med lite vänlighet, tillit, lyhördhet och att våga ta de första stegen så börjar livet ta nya vägar. Och det är just det som jag ser som min uppgift, att så frön…