Vad är spirituell healing?

Spirituella healers arbetar med viljan att hjälpa på ett medvetet sätt. Andlig healing bygger på kontakt med andevärlden. De fokuserar, eller tonar in, sitt medvetand till den högre Källan av frid och kärlek i universum och förmedlar den livsenergin via beröring eller handpåläggning. Energin går från Källan (ande/spirit) via healerns Källa (ande/spirit) till mottagarens Källa (ande/spirit). När behandlingen är klar bryter healern medvetet denna länk som hon/han varit till mottagaren och kommer tillbaka till sig själv igen.

Hur går en behandling till?

Efter ett inledande samtal får du lägga eller sätta dig, fullt påklädd, på en massagebänk. I bakgrunden spelar lugnande musik som hjälper dig att koppla av.

Förmedlingen av healingenergin går till som så att jag, efter att ha fått tillåtelse från dig, mjukt lägger mina händer på, eller strax ovanför de platser där du har störst behov av energi. Energin kan kännas varm eller kall, kanske pirrande och lite stickande eller kanske inte märks alls.

Du kan under en behandling få olika reaktioner, så som nära till skratt eller tårar. Det är inget att oroa sig över, utan bara ett bevis på att energin går dit den bäst behövs. Det är inte alltid som det är symptomen som får energin utan den går till den underliggande orsaken till varför symptomen uppstod.

Efter healing

… är det bra att dricka mycket vatten, då det rensar ut slagg-produkter. Du kan även efter en session börja frysa, bli väldigt pigg eller trött. Det är endast ett annat bevis på att ”ditt batteri har blivit nyladdat!” I bland kan det dock ta några dagar innan man känner av den riktiga förändringen, då vi alla reagerar olika. Du bör också själv delta aktivt för att få bästa resultat. Med andra ord bör du inte ”springa ett maraton” direkt efter, utan ta det lugnare.

OBS! Healing ersätter inte din läkares ordination eller medicinering, utan är en positiv förstärkning av en påbörjad läkningsprocess! Så om du har läkarordination ska denna fortsätta. Healing är ett utmärkt komplement till vår traditionella läkekonst, men inga garantier kan ges.

Boka din healing behandling här