Vad är Life Coaching?

Life coachingMed en direkt översättning från engelskan till svenska så blir det Livs Tränare. Det låter genast lite märkligt, vi lever ju här och nu? Ändå så hamnar vi under livets gång då och då i situationer som vi inte kan klura ut själva, på jobbet, i hemmet eller i en annan relation.

Många gånger så är det kanske kroppen som säger till, kanske med huvudvärk, magont, sovstörningar, matstörningar eller irritation som gör sig gällande. Andra gånger så kan det vara själen som säger till och då är det många gånger som magkänslan kommer in.

Det är lätt att blunda eller vara blind, det är vi alla någon gång i livet. Att finna lösning på ett problem eller ens komma fram till vad som behövs tittas lite närmare på är just vad en Life Coach gör. Vi är alla olika så det finns (tyvärr) inte ett svar på alla problem utan just du och din situation är unik.

Man kan gå omkring och fråga andra om råd men ofta leder det bara till mer frågor och förvirring. En Life Coach får ditt förtroende att vara helt närvarande med dig och dina frågor. Under den stunden får du då en möjlighet att titta på vad som är din lösning och vad som är viktigt, riktigt och rätt för dig.

Jag guidar dig med mina frågor och min mediala öppenhet är en tillgång så jag kan vinkla frågorna till just din situation. Det finns inget viktigare än att må bra i livet.

Det är just det som en Life Coach är där för att hjälpa och assistera dig med – att må bra i livet.

Boka din tid här