Vem är Birgitta?

Birgitta ThewlisRedan som barn var jag nyfiken och hade inga problem med att vara ensam och upptäcka. Äventyrskänslan har varit stark hela livet så jag har både sett och upplevt mycket under mina år. Jag är inte rädd för förändringar och det är genom dem som jag har växt och lärt mig om livet.  Jag lär mig fortfarande.

Som barn började jag dansa klassisk balett som led till en proffessionel nivå. Det var en tuff fysisk träning och genom den fick lära mig uthållighet, diciplin, stå inför stor publik , mental träning, och på så sätt fick insikt om att “färdighet ger resultat”. Våra resultat ligger hos oss själva i grund och botten. Problemet är kanske oftast att förstå vem vi är och vad vi vill.

Som vuxen, i ca 30 år så bodde jag utomlands, framförallt i Asien och fick då möjligheten att utveckla och testa mina språkfärdigheter, diplomatisk läggning, fatta snabba beslut, ta risker, integrera och etablera mig i främmande kulturer, ta ansvar. Den största utmaningen har varit att ofta under dessa år mobilisera familj och hem, och att få  livet att flyta så smidigt och välmående som möjligt för alla parter. Under dessa år så var jag mycket aktiv i föreningslivet, som voluntär samt agerande diplomat. Livet har gett mig en stor och grundlig utbildning.

För ca 8 år sedan så upptäckte jag att jag har en stark medial kontakt och den har jag studerat grundligt och den är under ständig utveckling. Den kommer ofta till min hjälp när jag är med mina klienter samt i dagliga livet.

Jag är mycket intresserad av etik, antropologi, filosofi och har studerat flera gamla antika skrifter och ideologier.  Vetskap ger frihet och visdom värderar jag högt i livet.

Jag har jobbat som Life Coach i 10 år. Jag har rest mycket och hållit föredrag och kurser i medvetenhet och förändringar i bla i Ungern, England, Sverige, Danmark och i Japan.

När jag jobbar med en enskild person eller i grupp så är det med min fulla intention att koppla in mig på personen framför mig och låta klienten komma fram, bli stark både mentalt och fysiskt. När livet känns trögt och allt verkar hopplöst och svårt är det oftast så att vi har fastnat i ett ekorre liknande hjul och hittar inte ut eller till andra utgångar. Som jag ser det så går vi emot vår egen ström eller “flow”. Det blir onödigt jobbigt och livet blir där efter. Som coach är jag där som en stötte pelare och guid så att du kan få höra din egen röst och vad som är riktigt för dig och som i längden faktiskt är rätt för alla. Jag är helt övertygad att vi alla behövs och att vi har en uppgift här på planeten. Det är bara så att vi måste hitta den.

Knowledge is power. Vad vet du? I like truth.